ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Βελτιωθήκαμε στο β’ ημίχρονο»

Στην βελτιωμένη εικόνα του β’ ημιχρόνου, στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα.

Ιβάνοβιτς: «Βελτιωθήκαμε στο β’ ημίχρονο»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχαν οι «πράσινοι» κατά τη διάρκεια του ματς με τους Αχαιούς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα του γεμάτου γηπέδου που αντίκρισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Απόλλων είναι πραγματικά μία δυνατή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε πολύ καλά κι έβαλε αρκετά τρίποντα. Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε δυνατά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Αλλάξαμε την άμυνά μας, γιατί δεν ήταν στην επίθεση το πρόβλημά μας. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι η πόλη έχει μπασκετική παράδοση κι η ομάδα έχει πιστούς φίλους. Αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά δεν γίνεται εδώ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.