ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Τώρα το μυαλό μας στη Ρεάλ»

Το ματς με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν και τώρα η προσοχή στρέφεται στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Μπατίστα: «Τώρα το μυαλό μας στη Ρεάλ»

Στη συνέντευξη Τύπου ο Εστεμπάν Μπατίστα μίλησε για τις δυσκολίες που παρουσίασε για εκείνον και τους συμπαίκτες του το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ παράλληλα τόνισε πως η προσοχή της ομάδας στρέφεται στη Μαδρίτη, για το ματς κόντρα στη Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε από πριν ότι θα ‘ταν δύσκολο και περιμέναμε αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα ‘ταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι για την ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατή άμυνα και προσπαθήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.Γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι θα ‘ταν δυνατό και το περιμέναμε. Από τώρα και στο εξής σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τη Ρεάλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...