ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, ώστε να κάνουν την «ζημιά» μέσα στην Μαδρίτη.

Ιβάνοβιτς: «Έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού που για ακόμα μία φορά φέτος έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα λόγω των τραυματισμών, μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και τονίζει πως η Ρεάλ είναι ένα από τα φαβορί για το Final Four, ενώ προσθέτει πως οι παίκτες του θα είναι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final 4. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα και το πλεονέκτημά τους είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες παίζουν μαζί για χρόνια. Το transition game και τα επιθετικά ριμπάουντ είναι τα πιο δυνατά τους σημεία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.