ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Αλλαγές στον σύνδεσμο των παλαιμάχων

Στις εκλογές του συνδέσμου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, σημειώθηκαν σημαντικές αλλαγές.

Αλλαγές στον σύνδεσμο των παλαιμάχων

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρώην πλέον πρόεδρος του συνδέσμου, Βασίλης Κωσταντίνου έμεινε εκτός με μόλις 10 ψήφους και πρώτος σε σταυρούς ήρθε ο Νίκος Τζουνάκος με 40.

Δεύτερος βρέθηκε σε ψήφους ο Φραγκίσκος Σούρπης που έλαβε 39, ενώ παράλληλα στο νέο Δ.Σ. μπήκαν επίσης οι Ροκίδης, Γονιός, Θεοφάνης, Οικονομόπουλος, Αθανασόπουλος, Βονόρτας και Ρότσα. Εκτός από τον Βασίλη Κωνσταντίνου δεν επιλέχθηκαν και οι Κόγκας, Μπατσινίλας, Μαραγκός, Παντέλης, Σωπήλης.

Το νέο σώμα των παλαιμάχων θα συγκροτηθεί στην επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να πούμε πως ψήφισαν 59 μέλη του συνδέσμου και το παρών έδωσαν και σημαντικές προσωπικότητες του Παναθηναϊκού, όπως οι Βαζέχα και Δομάζος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ