ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Τιμή μου να παίζω για τον Ιβάνοβιτς»

Ο Εστέμπαν Μπατίστα μιλάει σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την συνεργασία του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και σχολιάζει τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μπατίστα: «Τιμή μου να παίζω για τον Ιβάνοβιτς»

Ο Ουρουγουανός σέντερ που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και πάλι με τον Ιβάνοβιτς, μιλάει στην republica.com.uy και τονίζει πως είναι τιμή του να παίζει υπό τις οδηγίες του κόουτς, ενώ προσθέτει πως θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Παράλληλα δεν ξεχνάει να κάνει και το σχόλιο του για την απόφαση σχετικά με τον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά είχαμε ένα πρόβλημα με την αποβολή από το Κύπελλο όπου βρισκόμασταν στους ημιτελικούς. Είναι πράγματα που επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

«Πάντως, βρισκόμαστε εκεί ακριβώς που θέλαμε να είμαστε βαθμολογικά κι εγώ νιώθω πολύ καλά με το παιχνίδι, με έναν προπονητή που με ξέρει από την Ισπανία, με ήθελε και στοιχημάτισε για μένα. Είναι τιμή μου να παίζω για αυτόν, αλλά και ευθύνη που με οδηγεί να προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.159 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέλος ο Μπατίστα έκανε και την σύγκριση μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού πρωταθλήματος: «Το ελληνικό είναι πιο άνισο από το τουρκικό. Στην Τουρκία υπάρχουν πολλές ομάδες που στέκονται καλά οικονομικά και κάνουν το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο -Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού- με τους υπόλοιπους και συναγωνίζονται μόνοι τους για τον τίτλο. Υπάρχουν πάντα και εκπλήξεις, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να μην είναι αυτές οι δύο ομάδες στους τελικούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.