ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Αυτό που παίχτηκε σήμερα δεν ήταν ποδόσφαιρο»

Προσεκτικός στα λόγια του, ήταν ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να μιλήσει παραπάνω.

Αναστασίου: «Αυτό που παίχτηκε σήμερα δεν ήταν ποδόσφαιρο»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως θα πρέπει να προσέξει τι έχει να πει, ώστε να μην κληθεί από την αθλητική δικαιοσύνη, ενώ δεν δέχθηκε ερωτήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να μιλήσω για ποδόσφαιρο; Νομίζω πως δεν αξίζει. Είμαι πολύ προβληματισμένος για πάρα πολλά πράγματα. Εγώ αυτό που λέω είναι πως υπάρχει το δίκαιο στο ποδόσφαιρο και αν δεν είμαστε καλοί, πρέπει να χάνουμε. Πρέπει όμως να προσέξω τι αναφέρω για να μην με καλέσει η αθλητική δικαιοσύνη. Αυτό που παίχτηκε σήμερα δεν ήταν ποδόσφαιρο. Δεν θα δεχτώ ερωτήσεις. Όσοι έρθετε στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα, θα τα πούμε όλα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.