ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Στο 3ο δεκάλεπτο δεν δουλέψαμε σωστά»

Στην πτώση που είχαν στο 3ο δεκάλεπτο, στάθηκε ο Έι Τζέι Σλότερ με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ, μετά το τέλος του ματς στη Μαδρίτη.

Σλότερ: «Στο 3ο δεκάλεπτο δεν δουλέψαμε σωστά»

Ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού, τόνισε τη διάθεση και τη θέληση που υπάρχει απ όλους στην ομάδα, ώστε να επικρατούν σε κάθε ματς, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του top 16, λέγοντας πως θα πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τα επόμενα τρία ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια καλά πράγματα στο γήπεδο από την αρχή, αλλά μετά το τρίτο δεκάλεπτο δεν δουλέψαμε σωστά στο παρκέ. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, κάθε βράδυ βγαίνουμε στο παρκέ για να νικήσουμε, γι’ αυτό βγήκαμε στο παρκέ και απόψε».

Για τη συνέχεια στο Top 16:

«Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη στα τρία επόμενα παιχνίδια του Top 16».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον στόχο της πρόκρισης και της πρώτης δυάδας:

«Σίγουρα θέλουμε να περάσουμε στο Top 8 οπότε να είμαστε στην πρώτη τετράδα, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερο αν είμαστε στις πρώτες δυο ομάδες».

Για τους τραυματίες:

«Είναι στην Αθήνα για την αποθεραπεία τους και θα δούμε πότε θα επιστρέψουν».

Για τις εμπειρίες του στη Euroleague:

«Απολαμβάνω που παίζω στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου σε κάθε αγώνα».

Για τον Παναθηναϊκό: 

«Είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει έξι Ευρωπαϊκά, έχει τρομερό κόσμο και η ατμόσφαιρα στην έδρα μας είναι εξαιρετική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.