ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Δεν το πιστέψαμε…»

Στην έλλειψη πίστης για τη νίκη, στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε πως οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία για την εμφάνιση των πρασίνων.

Ιβάνοβιτς: «Δεν το πιστέψαμε...»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός παράλληλα αναφέρθηκε στη διαφορά του παιχνιδιού των πρασίνων εντός και εκτός έδρας, καταλήγοντας πως στο ΟΑΚΑ, θα τους νικήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βγήκαν στο παρκέ για να νικήσουν και πάτησαν πάνω στη δική μας έλλειψη πίστης. Δεν πιστέψαμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Γυρίσουμε το ματς ακόμα και στο -4, αλλά εκεί καταρρεύσαμε ψυχολογικά. Έπαιξαν πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση.

Πιστεύω πως μπορούσαμε να αγωνιστούμε καλύτερα και να κερδίζαμε ακόμα ακόμα το ματς. Είναι όλα θέμα μυαλού. Κάποιοι παίκτες μας αγωνίστηκαν περισσότερο σε σχέση με το συνηθισμένο, διότι είχαμε λίγους και είχε μικρύνει το ροτέισον. Δεν αποτελεί αυτό δικαιολογία. Αυτοί που έπαιξαν μπορούσαν να νικήσουν. Διαφέρει το παιχνίδι μας εκτός έδρας σε σχέση με τις εμφανίσεις στο σπίτι μας».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.566 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.