ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός σε όλη τη διάρκεια του ματς κόντρα στη Ρεάλ, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Μανωλόπουλος: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

O άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν στάθηκε στις απουσίες που είχε το τριφύλλι, αλλά τόνισε πως έπρεπε να φανούν περισσότερο ανταγωνιστικοί για να καταφέρουν να κερδίσουν το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μας έλειπαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά θεωρώ πως όσοι ήταν εδώ, ήταν αρκετοί για να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Δεν έπρεπε να πάμε με 10 πόντους διαφορά στο ημίχρονο. Κάναμε κάποια αστεία λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο. Τα λάθη γίνονται αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν παίζεις στο 100%. Οταν παίζεις με μια σοβαρή ομάδα – όπως είναι η Ρεάλ – και κάνεις λάθη, τα πληρώνεις». 

Ενώ σχετικά με τους αγώνες που ακολουθούν, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε για τη νίκη. Όλους τους αγώνες θα τους χτυπήσουμε είναι νωρίς για να κρίνουμε. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και στον α’ γύρο ήμασταν σε έναν δυνατό όμιλο. Ξέρουμε από δύσκολα παιχνίδια».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.