Βόλεϊ

Ρούσης: «Να επανέλθουμε στις νίκες»

Ρούσης: «Να επανέλθουμε στις νίκες»

Για την αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο, μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Γιώργος Ρούσης, τονίζοντας πως αν παρουσιαστούν όπως πρέπει θα πάρουν τη νίκη.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε και στη εικόνα του Μαρκόπουλου, λέγοντας πως παραμένει επικίνδυνη ομάδα και δεν θα πρέπει να ξεγελά κανένα, η βαθμολογική θέση που έχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για μας αντιμετωπίζουμε το Μαρκόπουλο μια ομάδα που σίγουρα την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Στόχος μας είναι να επανέλθουμε στις νίκες και κυρίως στις εμφανίσεις. Ο αντίπαλος έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ αλλά περισσότερο ρόλο θα παίξει πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε από την αρχή μέχρι το τέλος για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version