ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό»

Μόνο τον Παναθηναϊκό σκέφτεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Nova.

Σίλντενφελντ: «Σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό»

Ο Κροάτης αμυντικός αναφέρθηκε στην παραμονή του στο τριφύλλι και μετά το καλοκαίρι, ενώ για το πρωτάθλημα τόνισε πως ακόμα δεν τελείωσε τίποτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Ξάνθη;

«Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, άλλωστε είχαμε παίξει εκεί και πριν από λίγες εβδομάδες και δεν περάσαμε καλά. Διαθέτουν μια καλή ομάδα. Αυτή τη φορά είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά και θεωρώ ότι πήραμε ένα καλό σκορ. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας, δεν θα είναι τόσο εύκολο, αλλά στην έδρα μας πάντα παίζουμε καλά και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».

Θεωρείς ότι μπορείτε να φτάσετε και φέτος στην κατάκτηση του Κυπέλλου;

«Σίγουρα έχουμε μια ευκαιρία όπως και πέρσι, γιατί όχι και φέτος. Πότε δεν ξέρεις, αν περάσει αυτός ο γύρος έχουμε άλλους δυο γύρους και μετά μόνο ένα παιχνίδι μπροστά μας, έχουμε ελπίδες, όλοι έχουν. Είναι όμως ένας από τους στόχους που θέλουμε να κατακτήσουμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει πολλές διαφορές στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια, που το αποδίδεις, τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξετε; 

«Νομίζω ότι δεν είμαστε η μοναδική ομάδα που το έχει αυτό, οι ομάδες σε όλο τον κόσμο συμπεριφέρονται έτσι. Στην έδρα σου ξέρεις το γήπεδο, υπάρχει ο κόσμος δίπλα σου, νιώθεις καλά. Ακόμα και το κάθε εκατοστό του γηπέδου που ξέρεις είναι σημαντικό.

Εκτός έδρας είναι διαφορετικό, κόντρα σε καλές ομάδες δεν είναι εύκολο να παίξεις, έχουν το ίδιο συναίσθημα που έχεις εσύ όταν παίζεις εντός. Νομίζω ότι κάποιες φορές δεν παίζουμε καλά και κάποιες κακά. Ίσως για αυτό πρέπει να μιλήσουμε. Αλλά είναι διαφορετικό το να παίζεις εντός και εκτός. Για αυτό το λέμε ότι παίζουμε «σπίτι μας» όταν αγωνιζόμαστε εντός έδρας».

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει κάποιους σημαντικούς εκτός έδρας βαθμούς και έχει μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα θεωρείς ότι μπορείτε να επανέλθετε; 

«Ναι χάσαμε. Ήταν κάποια παιχνίδια που έπρεπε να τα πάρουμε αλλά χάσαμε τους βαθμούς. Ακόμα όμως δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας. Επίσης θα αναμετρηθεί ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να χάσουν βαθμούς. Πιστεύω όμως ότι γίνεσαι πρωταθλητής νικώντας τα παιχνίδια κόντρα στις θεωρητικά μικρότερες ομάδες και όχι τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να μαζεύουμε πόντους σε αυτά τα παιχνίδια προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθεί ένα ματς με την Καλλονή, πως το περιμένεις;

«Παίζουμε στην έδρα μας, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και θέλουμε τους βαθμούς. Πρέπει να κερδίσουμε και να κρατήσουμε την απόσταση από τους δυο πρωτοπόρους σε αυτό το επίπεδο και να φτάσουμε στον στόχο μας».

Είχαν ακουστεί φήμες για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό τι ισχύει, εσύ θέλεις να μείνεις; 

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον, όμως ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Δεν είναι αλήθεια. Έχω πει ότι θέλω να παραμείνω και έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό και όχι κάποια άλλη ομάδα. Όμως υπάρχουν ομάδες που με θέλουν, το σκέφτομαι λίγο γιατί το καλοκαίρι έρχεται γρήγορα και νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι το μέλλον σου».

Είναι προτεραιότητα σου ο Παναθηναϊκός ώστε να συνεχίσεις την καριέρα σου και μετά το καλοκαίρι; 

«Ναι σίγουρα θέλω να μείνω, το έχω πει επανειλημμένως. Νοιώθω καλά εδώ, περνάω όμορφα στην Ελλάδα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο είμαι σε μια από τις τρεις καλύτερες ομάδες οπότε δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μην είναι προτεραιότητα μου ο Παναθηναϊκός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...