ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για την 7η εντός έδρας νίκη και τη… ρεβάνς

Με επιθετικό σχήμα αναμένεται να παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου τον Παναθηναϊκό στο εντός έδρας ματς με την Καλλονή, για την 20η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, Panathinaikos24.gr).

Για την 7η εντός έδρας νίκη και τη… ρεβάνς

Την 7η σερί νίκη του στο γήπεδο της Λεωφόρου, θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός ο οποίος στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, υποδέχεται την Καλλονή.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Μάρκους Μπεργκ και Νίκο Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πίσω τους θα είναι ο αναγεννημένος Μλάντεν Πέτριτς.

Στόχος των «πράσινων» είναι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα επιθυμούν να πάρουν και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα σχετικά με το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπούρμπο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς εσωτερικούς μέσους. Ο Πέτριτς θα αγωνιστεί ως «δεκάρι», ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ και Καρέλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Ατζαγκούν, Τριανταφυλλόπουλος, Ντίνας, Κλωναρίδης και Μέντες.

Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίνης, Μπούι και Κουτρουμπής, αλλά και οι Σπυρόπουλος και Μπαϊράμι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.