ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Συμβούλεψα τον Χρήστο για να ανανεώσει»

Ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε σε δηλώσεις του, την συμβουλή που έδωσε στον γιο του Χρήστο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Δώνης: «Συμβούλεψα τον Χρήστο για να ανανεώσει»

Ο Έλληνας προπονητής, αφού αρχικά αποκάλυψε την συμβουλή που έδωσε στον Χρήστο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Γιάννη Αναστασίου, χαρακτηρίζοντας τον ως ένας από τους καλύτερους προπονητές της γενιάς του και απάντησε σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει ποτέ επαφή με το «τριφύλλι» για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την συμβουλή του στον γιο του  να μείνει στον Παναθηναϊκό:

«Ο Χρήστος είναι κλειστός χαρακτήρας. Όταν το περιβάλλον τού δείχνει εμπιστοσύνη, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Αυτό το κέρδισε στον Παναθηναϊκό, η ομάδα του το πρόσφερε και έπρεπε να αφήσει το περιβάλλον να τον βοηθήσει πλέον ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό του είπα να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν είχε έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό:

«Το τι μπορεί να συζητιέται στις ομάδες, δεν έχει νόημα. Εμένα δεν μου αρέσει η ίντριγκα. Το μόνο που θα πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Από τους καλύτερους της νέας γενιάς. Είναι άστοχο, επειδή ο Γιώργος Δώνης έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό ως παίκτης, να δημιουργούμε κάτι που δεν υπάρχει».

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 14.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διαφορά που έχει ο Παναθηναϊκός από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος:

«Αν δεν ήξερα τη βαθμολογία, δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πίσω. Θεωρώ ότι στο επιθετικό κομμάτι παίζει καλύτερα από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Πληρώνει λίγο ο Αναστασίου ότι είναι πιστός στις αρχές, όπως ήμουν και εγώ πριν από χρόνια. Ως προπονητής, ως φίλος, σε έναν προπονητή που, όπως σου είπα, εκτιμώ πολύ, θα του έλεγα: “Γιάννη, κοίτα λίγο παραπάνω το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται πάντα να παίζουμε καλά. Κάποιες στιγμές πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς».

loading...