ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουχούμης: «Ανταποκριθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Διαμαντής Χουχούμης μίλησε για το παιχνίδι με την Καλλονή και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ερχόμενο αγώνα με την Ξάνθη για το Κύπελλο.

Χουχούμης: «Ανταποκριθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο νεαρός αμυντικός του «τριφυλλιού», μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα με την καλά οργανωμένη άμυνα της Καλλονής, την βελτίωση που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος και πρόσθεσε πως πλέον όλοι κοιτάνε το παιχνίδι με την Ξάνθη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Καλλονή ήρθε οργανωμένη αμυντικά, δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανοίξαμε τους χώρους, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν κλειστό το κέντρο της Καλλονής και έπρεπε να παίξουμε από τα πλάγια, οπότε έπρεπε εγώ και ο Χρήστος έπρεπε να φέρουμε πιο πολλές μπάλες στην περιοχή. Στο πρώτο δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε σωστά.

Πάντα πρέπει να υπάρχει υπομονή και επιμονή σε τέτοια ματς, έχουμε φτιάξει ψυχολογία και θέλουμε τους 3 βαθμούς σε κάθε ματς. Υπάρχουν άλλα 14 παιχνίδια, έχουμε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην έδρα μας και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε. Αυτή η νίκη μας έδωσε ψυχολογία και τώρα πάμε στο Κύπελλο με την Ξάνθη για να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.