ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Και ο Γιάχος λάδι θα την βγάλει»

Ο υπέυθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς με ανάρτηση του στο facebook, αναφέρεται στον Γιάχο για τα σφυρίγματα του στο παιχνίδι με την Καλλονή.

«Και ο Γιάχος λάδι θα την βγάλει»

Η ελληνική διαιτησία για ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού, έκανε την «δουλειά» της, με τις περίεργες αποφάσεις να συνεχίζονται. Πέναλτι στον Μπεργκ που δεν δόθηκε, πολλά φάουλ υπέρ της Καλλονής ενώ δεν είχε την κατοχή της μπάλας και ευτυχώς που υπήρχε και ο Σουηδός για να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Ο Βασιλαράς λοιπόν στην ανάρτηση του, αναφέρεται στα σφυρίγματα του Γιάχου και στο παιχνίδι το οποίο έχει «στηθεί» κατά του «τριφυλλιού».

«Και γιατί να μην το κάνει το “έγκλημα” ο Γιάχος; ΛΑΔΙ θα τον βγάλει ο παρατηρητής. Όπως έβγαλαν και τον Παππά και τον Μάνταλο και όλο το “παρεάκι”. Ετσι παίζεται το παιχνίδι πλέον. Τα κάνουν εκ του ασφαλούς. Και αν ποτέ δοθεί ανάποδο πλάγιο στον Παναθηναϊκό τους τρώει η μαρμάγκα… Α ρε Μάρκους τι τους έκανες πάλι…».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.