Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Παναθηναϊκός δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, όπως αναφέρει και ο κόοους και όσο αφορά το χθεσινό παιχνίδι με τον Νηρέα τονίζει την κακή λειτουργία της ομάδας, τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Ούτε από την αμυντική εικόνα της ομάδας, ούτε από την επίθεση. Φέτος έχουμε δώσει βάσει στην άμυνα και τα 7 γκολ που έχουμε δεχθεί δεν μας αντικατοπτρίζουν, είναι αρκετά και επίσης χάσαμε πολλές φάσεις για γκολ, κάτι που δείχνει χαλαρότητα και δεν μου αρέσει σε κανέναν αγώνα. Μια-δυο βδομάδες η ομάδα δεν παρουσιάζει την εικόνα που θα ήθελα και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Ελπίζω πως θα αλλάξουμε πρόσωπο σύντομα, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε στις εμφανίσεις που είχαμε πριν την διακοπή του Πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σαφώς ένα δύσκολο ματς, όμως είναι μέσα στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, ειδικά από την στιγμή που κάναμε ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Υδραϊκό. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το παιχνίδι, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε 2οι στην βαθμολογία».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου