ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»

Ο Κώστας Λούδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα, παρά την νίκη επί του Νηρεά Λαμίας.

Λούδης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Παναθηναϊκός δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, όπως αναφέρει και ο κόοους και όσο αφορά το χθεσινό παιχνίδι με τον Νηρέα τονίζει την κακή λειτουργία της ομάδας, τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Ούτε από την αμυντική εικόνα της ομάδας, ούτε από την επίθεση. Φέτος έχουμε δώσει βάσει στην άμυνα και τα 7 γκολ που έχουμε δεχθεί δεν μας αντικατοπτρίζουν, είναι αρκετά και επίσης χάσαμε πολλές φάσεις για γκολ, κάτι που δείχνει χαλαρότητα και δεν μου αρέσει σε κανέναν αγώνα. Μια-δυο βδομάδες η ομάδα δεν παρουσιάζει την εικόνα που θα ήθελα και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Ελπίζω πως θα αλλάξουμε πρόσωπο σύντομα, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε στις εμφανίσεις που είχαμε πριν την διακοπή του Πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σαφώς ένα δύσκολο ματς, όμως είναι μέσα στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, ειδικά από την στιγμή που κάναμε ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Υδραϊκό. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το παιχνίδι, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε 2οι στην βαθμολογία».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.030 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...