ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέσα ο Παππάς

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Νέα Κηφισιά, με τον Νίκο Παππά να παίρνει μέρος στην τελευταία προπόνηση χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Μέσα ο Παππάς

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς με τη Νέα Κηφισιά ολοκληρώθηκε, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να βλέπει τον Νίκο Παππά να συμμετέχει στην προπόνηση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που έχει θλάση στον προσαγωγό.

Στη σημερινή προπόνηση καταγράφθηκε και μια ακόμα απουσία, καθώς ο Γιώργος Διαμαντάκος έκανε μέρος αυτής, αφού αισθάνθηκε στομαχικές διαταραχές.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης για την αναμέτρηση στο Ζηρίνειο και λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.