ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Το σημαντικό είναι η νίκη»

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά, χαρακτήρισε την σημερινή νίκη ως σημαντική, μετά από έναν δύσκολο αγώνα.

Νέλσον: «Το σημαντικό είναι η νίκη»

Ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε σε ένα σημείο του αγώνα και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νέλσον, τονίζοντας ωστόσο πως το σημαντικό είναι η νίκη.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Η Κηφισιά έπαιξε δυνατά. Εμείς βρήκαμε ρυθμό και βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι είχαμε πάρει μία διαφορά ασφαλείας, αλλά δεν ήταν έτσι. Η Κηφισιά επέστρεψε, αλλά τελικά νικήσαμε» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Νέλσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.