ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ώρα του Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα σταθερό πλάνο για τα επόμενα χρόνια και στηρίζεται πάνω στον Γιάννη Αναστασίου, στον οποίο και θα δώσει σύντομα νέο συμβόλαιο.

Η ώρα του Αναστασίου

Όλοι στο «τριφύλλι» εμπιστεύονται τον τεχνικό της ομάδας και στο πρόσωπο του βλέπουν τον άνθρωπο που θα οδηγήσει το σύλλογο σε νέες μεγάλες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια.

Πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί για τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά όλοι στην ομάδα έχουν πλήρη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και για αυτό τον λόγο ο Έλληνας τεχνικός θα υπογράψει σύντομα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές το οποίο και θα έχει διάρκεια μέχρι και το 2018, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport».

Ο Αναστασίου ποτέ άλλωστε δεν αμφισβητήθηκε και η υπογραφή του νέου του συμβολαίου θα είναι μία απόδειξη για αυτό, όπως και για το γεγονός πως στην ομάδα υπάρχει ένα σταθερό πλάνο για τα επόμενα χρόνια, το οποίο και θα έχει ως «οδηγό» στον ίδιο.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.