ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κιέβο καλεί Μπούι

Ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία της Κιέβο με την Γιουβέντους, ώστε ο Ολλανδός χαφ να επιστρέψει στην Ιταλία.

Κιέβο καλεί Μπούι

Στο «τριφύλλι» δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά στην Ιταλία ο Ουασίμ Μπούι έχει πέραση καθώς όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα της χώρας, η Κιέβο έχει έρθει σε επαφή με την Γιουβέντους (ομάδα που ανήκει ο Ολλανδός), ώστε να παραχωρηθεί σαν δανεικός.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο,  έκανε γνωστό πως η Κιέβο έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με την «Μεγάλη Κυρία», ώστε νεαρός χαφ να επιστρέψει στην Ιταλία και ν’ αγωνιστεί στα γήπεδα του καμπιονάτο.

Παράλληλα αναφέρει ότι ο Μπούι έχει καλές πιθανότητες να πάρει ευκαιρίες στη Serie A, που θα τον βοηθήσουν στην περαιτέρω καριέρα του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το όνομα του «τριφυλλιού» όμως, δεν εμπλέκεται στο δημοσίευμα, καθώς δεν γίνεται κάποια αναφορά στο αν οι «πράσινοι» είναι ενημερωμένοι για την υπόθεση αυτή.

Ο Ολλανδός χαφ παράλληλα αυτές της ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου έχει μεταβεί για να εξεταστεί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην κνήμη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.