ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Απόρθητη» Λεωφόρος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη (19:00, panathinaikos24.gr, OTE Sport 4), στη ρεβάνς του 1-1, έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. «Απόρθητη» η Λεωφόρος στο θεσμό, την τελευταία διετία.

«Απόρθητη» Λεωφόρος

Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν την Ξάνθη στην κατάμεστη Λεωφόρο, με την διοίκηση του συλλόγου να έχει επιστήσει την προσοχή σε όλους, καθώς το κλίμα ανάμεσα στο «τριφύλλι» και στην ακριτική ομάδα δεν είναι το καλύτερο, τον τελευταίο καιρό.

Οι «πράσινοι» πρέπει να διαφυλάξουν, πάση θυσία την έδρα τους (έρχεται και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και πρέπει άπαντες να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις και να μην υπάρξει το παραμικρό.

Ο Παναθηναϊκός μετράει πέντε νίκες στα τελευταία παιχνίδια του στο κύπελλο στο «Απ. Νικολαΐδης», με την τελευταία του νίκη να είναι το 3-1 επί του Παναιτωλικού. Τελευταία ήττα για το «τριφύλλι» από την ΑΕΚ με 2-0 στις 19/1/2011 στο ΟΑΚΑ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κοτσόλη στο τέρμα, στην άμυνα θα είναι λογικά οι Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ και Νάνο. Στο κέντρο οι Λαγός ως αμυντικό χαφ, Ζέκα και Πράνιτς εσωτερικοί μέσοι, μπροστά τους ο Πέτριτς, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν οι Μπεργκ και Καρέλης.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε τον Ζέκα στην δεξιά πλευρά (αντί του Μπούρμπου), με τον Δώνη να παίρνει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Παρά τις καιρικές συνθήκες (ενδέχεται να βρέχει και το απόγευμα), στη Λεωφόρο αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος, αφού έχουν πουληθεί περίπου 12.000 εισιτήρια, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς με τη Σκόντα Ξάνθη.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.