ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να νικήσουμε…»

Τη σημασία της νίκης, στο αυριανό ματς με την Γαλατασαράι (30/1, 21:45), τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να νικήσουμε…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός των «πρασίνων»:

«Οι αντίπαλοί μας παίζουν πολύ καλύτερα τώρα σε σχέση με την πρώτη φάση. Είναι μια ομάδα με εμπειρία και σε καλή κατάσταση. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να νικήσουμε και χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας για να τα καταφέρουμε».

Ο Γιάνις Μπλουμς συμφώνησε με τον προπονητή του, τονίζοντας τα εξής:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Γαλατάσαραϊ παίζει καλά αυτό το διάστημα. Ο Αρόγιο είναι ο ηγέτης της ομάδας, αλλά και οι υπόλοιποι που τον ακολουθούν είναι πολύ καλοί παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και έχουμε ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.