ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λαβάλ, ο εκλεκτός…

Ο Γκάνι Λαβάλ, είναι ο εκλεκτός που έψαχνε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Λαβάλ, ο εκλεκτός...

Μετά την αποχώρηση του Τζούλιαν Ράιτ, το κενό στη γραμμή των ψηλών του τριφυλλιού, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έψαχνε τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά…

Τον παίκτη αυτό τον βρήκε στο πρόσωπο του Γκάνι Λαβάλ, ο οποίος θα ενισχύσει το τριφύλλι στο β’ γύρο του top 16 της Euroleague, αρχής γενομένης από το ματς με την Μακάμπι στο Ισραήλ στις (26/02).

Ο 26χρονος αθλητής, ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Τουρκία με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ, ωστόσο είχε όρο στο συμβόλαιό του που του επέτρεπε να αποχωρήσει για λογαριασμό ομάδας που αγωνίζεται στην Euroleague.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.