ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Λάθος νοοτροπία από τους παίκτες»

Για δίκαιη πρόκριση της Ξάνθης και κακή νοοτροπία από τους ποδοσφαιριστούς, έκανε λόγο ο Γιάννης Αναστασίου αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

Αναστασίου: «Λάθος νοοτροπία από τους παίκτες»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, με ηρεμία τόνισε πως οι παίκτες του δεν άξιζαν κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε πως για πρώτη φορά φέτος είναι τόσο απογοητευμάνος από τους παίκτες του.

«Δεν παίξαμε καθόλου σήμερα, δεν δημιουργήσαμε φάσεις, δεν κάναμε τίποτα. Είναι σημαντικό να ‘χεις σωστή νοοτροπία, εμείς όμως δυστυχώς δεν το είχαμε αυτό. Είμαι απογοητευμένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου και το λέω πρώτη φορά. Παιχνίδια εύκολα δεν υπάρχουν, η Ξάνθη νίκησε δίκαια. Είναι κρίμα, δεν δικαιούμασταν όμως κάτι παραπάνω με βάση την εικόνα μας στο γήπεδο. Όλα παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα, αλλά… τι να λέμε τώρα (σ.σ για την αποβολή του Μέντες). Δυστυχώς είμαστε εκτός Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο μέλλον», ήταν τα χαρακτηριστικά του Αναστασίου στην κάμερα του OTE.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...