ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπυρόπουλος: «Πρέπει να γυαλίζουν τα μάτια μας»

Στο πάθος και στη θέληση που πρέπει να δείξουν αυτός και οι συμπάικτες του στα επόμενα ματς, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος με δηλώσεις του στη Nova.

Σπυρόπουλος: «Πρέπει να γυαλίζουν τα μάτια μας»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη, αλλά και στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά, καταλήγοντας πως το μοναδικό πράγμα που έχουν να φοβηθούν είναι ο εαυτός του και μόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με Ξάνθη: 

«Πράγματι παίξαμε πολύ άσχημα, δεν ξέρω που οφείλεται, ίσως η κούραση, τα πολλά παιχνίδια… Πραγματικά δεν ξέρω, σημασία έχει να το ξεχάσουμε αυτό και να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο».

Για το ματς με Πλατανιά: 

«Πρέπει να μπούμε μέσα και να γυαλίζουν τα μάτια μας, έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια έτσι. Πρέπει να αλλάξει αυτό και να μπαίνουμε δυνατά γιατί σε πολλά παιχνίδια δεν έχουμε μπει όπως θέλουμε. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο κακός μας εαυτός, πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιες διαφορές υπάρχουν με την περσινή σεζόν:

«Αυτό πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί να το συζητήσουμε να βρούμε την λύση. Δεν μπορούμε να βρούμε τι φταίει, έχουμε πολύ καλό κλίμα, είμαστε όλοι αγαπημένοι μεταξύ μας αλλά πρέπει να βρούμε τι φταίει».

Για τον κόσμο: 

«Αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο, έχουμε μείνει πίσω και στο Πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι τουλάχιστον να ευχαριστήσουμε με κάποιο τρόπο τον κόσμο μας που είναι πικραμένος και δύσκολα θα είναι πάλι χαρούμενος».

Αν περιμένει ευκαιρία από τον προπονητή του:

«Εγώ συνεχίζω, δουλεύω στις προπονήσεις και περιμένω την ευκαιρία μου, να με εμπιστευτεί ο προπονητής μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.