ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Πάμε στο Βερολίνο για σημαντική νίκη»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη κόντρα στη Γαλατά, Γιάνις Μπλουμς, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως στο Βερολίνο θα πάνε για τη νίκη και μόνο αυτή, αφήνοντας πίσω το ματς με τους Τούρκους.

Μπλουμς: «Πάμε στο Βερολίνο για σημαντική νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα γιατί είχαμε απουσίες και έπρεπε να τις καλύψουμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και προσαρμοστήκαμε στο κλειστό rotationπου χρειάστηκε να κάνουμε λόγω τραυματιών. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ και κάποια τα πήρα εγώ, σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη παρότι στην 4η περίοδο οι παίκτες της Γαλατά πήραν δύσκολα σουτ και τα πέτυχαν».

Για το τελευταίο σουτ σχολίασε: «Ο κόουτς είπε να πάρω εγώ το σουτ ή ο Τζέιμς, έτυχε να το πάρω εγώ και σήμερα το πέτυχα».

Για τη συνέχεια: «Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν έχουμε αγώνα Πρωταθλήματος πριν τον αγώνα στο Βερολίνο. Θα προπονηθούμε καλά, ελπίζουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες για να πάμε στο Βερολίνο και να πάρουμε μια νίκη που θα σημαίνει πολλά για την πορεία μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...