ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην πρώτη ομάδα ο Αγγελόπουλος

Ο 18χρονος μέσος Βασίλης Αγγελόπουλος προπόνηθηκε με την πρώτη ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου και ίσως είναι και στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Στην πρώτη ομάδα ο Αγγελόπουλος

Ο νεαρός παίκτης πήρε οδηγία ώστε να μην αγωνιστεί με την ομάδα των Νέων και κλήθηκε να δώσει το παρών στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

Ούτως ή άλλως τα προβλήματα στον χώρο του κέντρο είναι αρκετά για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά, αφού ο Νταβίντ Μέντες είναι τιμωρημένος, ο Πράνιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και ο Μπούι που μάλλον δεν υπολογίζεται πλέον είναι τραυματίας.

Κάπως έτσι πάρθηκε και η απόφαση για να προπονηθεί με τους «μεγάλους» ο Αγγελόπουλος που ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων. Ο 18χρονος μέσος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ πέρυσι είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Ξάνθη, ενώ έχει προπονηθεί και άλλες φορές υπό τις οδηγίες του Αναστασίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.