ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεκούραστα πριν τον Παναθηναϊκό

Λίγες ημέρες πριν η Άλμπα Βερολίνου υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (6/2), ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπαϊρότ την οποία και συνέτριψε με 91-60 εντός έδρας.

Ξεκούραστα πριν τον Παναθηναϊκό

Η γερμανική ομάδα συνεχίζει την προέλαση της στην γερμανική λίγκα και με το 91-60 επί της Μπαϊρότ, έφτασε τις 19 νίκες σε 20 παιχνίδια.

Από την Άλμπα ξεχώρισαν οι Νιλς Γκίφεϊ και Τζαμέλ ΜακΛίν με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα. ενώ ακολούθησαν με 10 πόντους οι Μπάνιτς, Βάργκας και Ρέντινγκ.

Πλέον η ομάδα του Βερολίνου είναι έτοιμοι να υποδεχτεί τον «εξάστερο» την ερχόμενη Παρασκευή (6/2, 21.00), για την 6η αγωνιστική του top-16 της Euroleague, ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, που θέλει την πρώτη του νίκη σε αυτή την φάση της διοργάνωσης, εκτός έδρας.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...