ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Ο Μαυρίας και το μήνυμα για το καλοκαίρι

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την ενίσχυση με τον νεαρό άσο, αλλά και την πολιτική των διοικούντων να κάνουν αποφασιστικές κινήσεις το καλοκαίρι για να φτιάξουν μια πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Μαυρίας και το μήνυμα για το καλοκαίρι

Η μεταγραφή του Μαυρία με προοπτική να μείνει και μετά το καλοκαίρι και η απόκτηση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Καλτσά από τώρα για το καλοκαίρι δείχνει, ότι φέτος υπάρχει ένα πλάνο μεταγραφικό, που αποδείχθηκε, ότι δεν υπήρχε πέρυσι ειδικά το καλοκαίρι με τα μεγάλα λάθη, που έγιναν και στοίχισαν στην πορεία της ομάδας.

Ο Μπούι και ο Μπερίσα πέρασαν και δεν… ακούμπησαν, ο Μπούρμπος δεν μπορεί να καλύψει το κενό στα δεξιά και μόνο ο Στιλ είναι η εξαίρεση, που επιβεβαιώνει τον κανόνα για το προηγούμενο καλοκαίρι. Έγιναν λάθη και από την διοίκηση και από τους υπεύθυνους της ομάδας. Όταν κάνεις λάθη θα πρέπει να μαθαίνεις για να τα αποφεύγεις την επόμενη φορά. Τον χειμώνα έτσι και αλλιώς οι προσθήκες δεν μπορεί να είναι πολλές, διότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Γι’ αυτό η άφιξη Ταυλαρίδη σίγουρα βοήθησε πολύ την άμυνα του Παναθηναϊκού σε σχέση με αυτό που ήταν, ο Νίνης αναμένεται στα επόμενα ματς να μπει και να βοηθήσει με την ποιότητά του, ενώ η άφιξη του Μαυρία, που έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ανεβάζει ταχύτητα και ποιότητα την ομάδα. Το κυριότερο; Αυτή την φορά Βόκολος και Φύσσας στον Παναθηναϊκό θέλουν να κάνουν τα πάντα, ώστε οι μεταγραφές, που θα γίνουν να είναι με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα τη νέα περίοδο και ο Παναθηναϊκός ποιοτικά να μην έχει καμία σχέση με τον σημερινό Παναθηναϊκό.

Φαίνεται ότι στην διοίκηση έμαθαν από τα λάθη τους και δείχνουν αποφασισμένοι να «φτιάξουν» μία ομάδα ανταγωνιστική για τη νέα περίοδο. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και με τις μεταγραφές του χειμώνα, που έχουν προοπτική για το καλοκαίρι, αλλά και με τις μεταγραφές, που έχουν κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι. Εξάλλου ο ίδιος ο Αλαφούζος είχε πει ότι σε τρία χρόνια από τότε που ανέλαβε πρόεδρος η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Η τρίτη χρονιά είναι η νέα περίοδος, οπότε για να είναι συνεπής σ’ αυτά, που έχει πει πρέπει να μην επαναληφθούν λάθη στις μεταγραφές, που στοίχισαν στην φετινή πορεία της ομάδας με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ξάνθη, που πίκρανε δικαιολογημένα όλο τον κόσμο της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.