ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λαβάλ: «Μύθος ο Διαμαντίδης»

Ο Γκάνι Λαβάλ έφτασε γύρω στις 23:55 στο «Ελ. Βενιζέλος» και στις πρώτες του δηλώσεις, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ως τον Στιβ Νας της Ευρώπης.

Λαβάλ: «Μύθος ο Διαμαντίδης»

Ο Αμερικανός σέντερ μέχρι το τέλος της σεζόν θα φοράρει την φανέλα με το «τριφύλλι» και όπως ανέφερε με την άφιξη του στην Αθήνα, είναι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που έχει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Στο τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Τζέιμς Γκιστ και τον Εστεμπάν Μπατίστα και πρόσθεσε πως στόχος είναι το Ευρωπαϊκό, ενώ χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ως μύθο.

Αρχικά ο Γκάνι Λαβάλ δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Την είδα και στο ματς με τη Γαλατά. Είμαι ενθουσιασμένος για την εκπληκτική ευκαιρία που έχω μπροστά μου».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 17.620 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμπειρία της Euroleague τόνισε: «Γεύτηκα τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα πέρσι. Πέρασα υπέροχα με την Αρμάνι. Ακόμη θυμάμαι ένα παιχνίδι που χάσαμε την πρόκριση στο Final 4. Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μετά το ΝΒΑ».

Για την συνεργασία με Γκιστ και Μπατίστα: «Θέλω να προσθέσω κάποια στοιχεία στην ομάδα. Είχα αντιμετωπίσει τον Τζέιμς Γκιστ στο κολέγιο και πέρσι στην Ευρωλίγκα. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Μπατίστα κυριαρχεί στα καλάθια. Μόνο καλά στοιχεία έχω να προσθέσω στην ομάδα».

Για την συνύπαρξη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη υπογράμμισε:«Το έλεγα στην κοπέλα ότι θα παίξω με έναν μύθο. Την πρώτη χρονιά μου στο ΝΒΑ ήμουν στους Φοίνιξ Σανς με τον Στιβ Νας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο Ευρωπαίος Στιβ Νας. Αισθάνομαι καταπληκτικά που θα είμαστε συμπαίκτες. Αυτό που έχω να κάνω είναι να είμαι στο κατάλληλο σημείο και να έχω έτοιμα τα χέρια μου να υποδεχθούν τις πάσες του».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει εξαιρετικά κομμάτια και έναν εκπληκτικό προπονητή. Θέλω να πάω στη Μαδρίτη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.