ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ώρα αντίδρασης

Μετά από τον αποκλεισμό σοκ από την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός ψάχνει την αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι (15.00, Panathinaikos24, Nova 2) με τον Πλατανιά για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ώρα αντίδρασης

Το «τριφύλλι» προέρχεται από μία δύσκολη εβδομάδα με μουρμούρες από τον κόσμο, όχι τόσο για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά από την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά και την γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέλει το σημερινό «τρίποντο» ώστε να μειώσει την διαφορά από τον «δικέφαλο» και να ελπίζει παράλληλα σε απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού για να μείνει και κοντά στην κορυφή.

Ο Έλληνας τεχνικός για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μέντες και τον Πράνιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ και οι Δώνης, Κουτρουμπής, Μπούι και Μπαϊράμι είναι εκτός αποστολής.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.586 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει όμως στη 18αδα, ενώ μέσα είναι και ο νεαρός μέσος Βασίλης Αγγελόπουλος. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Χανιά, το «τριφύλλι» είχε φύγει με το διπλό μετά την νίκη του με 2-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας ( Αιτωλοακαρνανία) και θα έχει ως βοηθούς του, τους  Χασάν Κούλα από την Ξάνθη και Νίκο Φαντόπουλο από τον Πειραιά με τέταρτο τον Σταύρο Μάνταλο από την Καβάλα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης από την Αθήνα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγό, Ντίνα, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη και Αγγελόπουλος Βασίλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.