ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πάντα μ’ αρέσει να σκοράρω σε αυτό το τέρμα»

Παρά τη στεναχώρια και τη… μουρμούρα που υπάρχει, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει σε κάθε ματς το καλύτερο δυνατό, σύμφωνα με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

«Πάντα μ’ αρέσει να σκοράρω σε αυτό το τέρμα»

«Στο τέλος να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε», τόνισε, ενώ ανέφερε ότι του αρέσει να σκοράρει σε αυτό το τέρμα (μπροστά στη Θ.13).

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλά και να πάρει αποτελέσματα. Αυτό που έγινε την προηγούμενη βδομάδα δεν άρεσε ούτε σε εμάς, ούτε στον κόσμο. Υπάρχει στενοχώρια και μουρμούρα. Εμείς κοιτάζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αυτό κάναμε σήμερα και κερδίσαμε.  Το τυχαίο γεγονός δεν ήταν το σημερινό, αλλά αυτό με την Ξάνθη».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας: «Έχουμε δείξει τη φετινή σεζόν πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ. Δεν είναι κάτι που μας ξάφνιασε το σημερινό, αλλά το περίεργο ήταν αυτό με την Ξάνθη. Με την Ξάνθη δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ήμασταν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε τόσο καλοί όσο σήμερα, για να κυνηγήσουμε τον ένα και μοναδικό στόχο που μας έχει μείνει».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήθελα να πετύχω κάποια στιγμή ακόμα ένα γκολ, ήρθε σε μία χρονική στιγμή που το χρειαζόταν η ομάδα. Πάντα μου αρέσει να σκοράρω σε αυτό το τέρμα, ελπίζω να έρθουν και άλλα».

Για τη συνέχεια και για το στόχο του Πρωταθλήματος: «Ο Παναθηναϊκός το μόνο που πρέπει να κάνει είναι κοιτάζει να νικά τα παιχνίδια του και να παίζει καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό που μπορεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.