ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωτιά για το «τριφύλλι»

Με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, οι νέοι του Παναθηναϊκού προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών στο πόλο.

Πρωτιά για το «τριφύλλι»

Αναλυτικά:

«Εύκολη πρόκριση για την ομάδα νέων ανδρών του τριφυλλιού που πέτυχε 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες της πρώτης φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος. 

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Ιωνικός δε μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση στην ομάδα μας ενώ το ίδιο συνέβη και στους αγώνες του Σαββάτου απέναντι στη Γλυφάδα και την Ολυμπιάδα Πετρούπολης παρά το γεγονός ότι αρκετοί πολίστες μας κλήθηκαν και για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθοριστικής σημασίας αγώνας για την πρώτη θέση του ομίλου ήταν αυτός με αντίπαλο τον ισχυρό στην ηλικία αυτή Εθνικό, που εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στο γκολ.

Η τελευταία αναμέτρηση με τον Γ.Σ.Περιστερίου το απόγευμα της Κυριακής είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα αλλά το σκορ δείχνει ότι οι πράσινοι δεν έχασαν καθόλου τη συγκέντρωσή τους πετυχαίνοντας το απόλυτο, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς και βρίσκονται ήδη ανάμεσα στους επικεφαλής των ομίλων της επόμενης φάσης.

Τα αποτελέσματα της ομάδας μας: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Ιωνικός 21-4 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ν.Ο.Γλυφάδας 15-7 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολ.Πετρούπολης 26-12 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ 9-8 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Γ.Σ.Πετρούπολης 19-3».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.