ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ και Νάνο στους κορυφαίους

Μετά τον Γιάννη Αναστασίου που επιλέχθηκε ως ο κορυφαίος προπονητής για την σεζόν που έφυγε, ο Μάρκους Μπεργκ και ο Νάνο επίσης βραβεύτηκαν.

Μπεργκ και Νάνο στους κορυφαίους

Ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος επιθετικός της περσινής σεζόν και ο Νάνο από την  μεριά του ως ο καλύτερος αριστερός μπακ. Άλλωστε και οι δύο είχαν μεγάλο ρόλο στην φανταστική πορεία του «τριφυλλιού» με αποκορύφωμα φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου με το 4-1 επί του ΠΑΟΚ, με τον Μπεργκ μάλιστα να σημειώνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τρία γκολ.

Παράλληλα ο Μάρκους Μπεργκ είναι και ο κορυφαίος ξένος της περασμένης σεζόν, ενώ ο νυν πράσινος Στάθης Ταυλαρίδης μπήκε και αυτός στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν.

«Έκανα την σωστή απόφαση για να κάνω μια νέα αρχή, να είμαι ξανά χαρούμενος. Είχα προβλήματα πριν. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα μείνω τρία χρόνια ακόμη», δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός αμέσως μετά την βράβευση του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.