ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημα ο Ταμπάκης στην Φένλο

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης είναι και επίσημα παίκτης της Φένλο μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού παραχωρείται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Επίσημα ο Ταμπάκης στην Φένλο

Ο 22χρονος τερματοφύλακας θα αγωνιστεί ως δανεικός λοιπόν στην ολλανδική ομάδα, η οποία συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία.

Ο σύμβολους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Φένλο, Stan Valckx δήλωσε για την συμφωνία: «Η αποχώρηση του Danny Wintjens, μας έκανε να θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα. Με την απόκτηση του Άλεξ έχουμε έναν νέο, δυνατό που μας συμπληρώνει ιδανικά το τρίο κάτω από τα δοκάρια.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.