ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξανθόπουλος: «Αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος, αντιμετώπισε χθες τον Λαβάλ, στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, τονίζοντας μετά σε δηλώσεις του, γιατί ο Νιγηριανοαμερικάνος, ήταν αυτό που έλειπε από το «τριφύλλι».

Ξανθόπουλος: «Αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν του Πανιωνίου, Βασίλης Ξανθόπουλος στην «Πράσινη»:

«Γενικά έχει το παιχνίδι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, που αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στη συνέχεια. Όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να είναι απόλυτα έτοιμος σε αυτό το φιλικό.

Παρ’ όλα αυτά είναι ένας παίκτης που παίζει εξαιρετικά το πικ εν ρολ και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Επίσης θα βοηθήσει πολύ στην άμυνα. Έχει μακριά χέρια και μπορεί να παίξει επιθετικά στο αμυντικό κομμάτι και να αντιμετωπίσει εξαιρετικά το πικ εν ρολ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.974 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...