ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Θέλουμε την νίκη»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Ηλιούπολη για την 15η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών και ο τεχνικός Γιώργος Ρούσης είναι αισιόδοξος για την νίκη.

Ρούσης: «Θέλουμε την νίκη»

Ο κόουτς, ζητάει συγκέντρωση και προσοχή ενόψει του παιχνιδιού ώστε το «τριφύλλι» να πάρει την νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

«Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Η Ηλιούπολη έχει λογικά εξασφαλίσει την παραμονή της, είναι μια επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κόουτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.