ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπογράφει εντός της ημέρας ο «Τριάντα»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος εντός της ημέρας θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Υπογράφει εντός της ημέρας ο «Τριάντα»

Ο νεαρός αμυντικός έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό για μονοετή ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου του και μέσα στην ημέρα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα.

Ο «Τριάντα» έχει συμβόλαιο αυτή την στιγμή μέχρι το 2016 και είναι η νέα συμφωνία με το «τριφύλλι» θα έχει διάρκεια μέχρι το 2017.

Το συμβόλαιο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, θα είναι και το τελευταίο που θα ανανεωθεί προς το παρών, ενώ στο μέλλον θα γίνουν συζητήσεις και με τους Πέτριτς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Κλωναρίδη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.