ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Για την αναμέτρηση με την Άλμπα στο Βερολίνο, μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ, χαρακτηρίζοντας το ματς εξαιρετικής σημασίας για το «τριφύλλι».

Γκιστ: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα για το ματς τους Γερμανούς, τόνισε πως είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθει η εκτός έδρας νίκη, ενώ κατέληξε λέγοντας, πως όλοι στην ομάδα πιστεύουν στις δυνατότητες τους, καθώς έχουν κάνει τέτοιες νίκες στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Ψάχνουμε για μια εκτός έδρας νίκη και θα ήταν τέλειο να την πετύχουμε στο Βερολίνο. Θα προσπαθήσουμε γι’αυτό και πιστεύω πως παρά τους τραυματισμούς, θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη. Η Άλμπα είναι μια καλή ομάδα, τους σεβόμαστε, έχουν κάνει μεγάλες νίκες αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.