ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Πέρασε άνετα…

Άνετο πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη, είχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε του Πανιωνίου 11-6, κλείνοντας με νίκη τον πρώτο γύρο της Α1 πόλο ανδρών.

Πέρασε άνετα...

Οι πράσινοι είχαν άνετο απόγευμα κόντρα στον Πανιώνιο τον οποίο και νίκησαν εύκολα με 11-6 με όπλο την καλή άμυμα και την πολυφωνία στην επίθεση, κλείνοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 πόλο.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λούδης, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, με τον Φίλιππο Καραμπέτσο να είναι ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Πρώτος σκόρερ για το τριφύλλι ο Κομάντινα που σημείωσε 3 γκολ.

Παναθηναϊκός: Κομάντινα 3, Σαρτζετάκης 1, Κόχειλας Ν. 2, Παπαδόγκωνας 1, Θεοδωρόπουλος 1, Αφρουδάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ