ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όλοι έχουμε θέση στη Λεωφόρο»…

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas προσφέρουν δωρεάν 200 εισιτήρια στους ανέργους φιλάθλους για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague 2014/15.

«Όλοι έχουμε θέση στη Λεωφόρο»...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas προσφέρουν δωρεάν 200 εισιτήρια στους ανέργους φιλάθλους για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague 2014/15.

Η κοινωνική διαδρομή του Παναθηναϊκού και η φιλοσοφία της adidas για την αξία του αθλητισμού, μας οδηγούν για δεύτερη φορά στην υλοποίηση του κοινωνικού Προγράμματος «Όλοι έχουμε θέση στη Λεωφόρο» που τίθεται σε ισχύ από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 8/2.

Η διάθεση των εισιτηρίων του προγράμματος ακολουθεί τον τρόπο διάθεσης και των λοιπών εισιτηρίων κατά τις ημέρες και ώρες όπως αυτές ανακοινώνονται από την ΠΑΕ. Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 4, ενώ την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για 1 εισιτήριο, το οποίο θα λαμβάνει με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ.

Με το πρόγραμμα «Όλοι έχουμε θέση στη Λεωφόρο» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποδίδει με σεβασμό την αγάπη του κόσμου και παραμένει πιστή στην ηθική διαδρομή του Συλλόγου να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η πρωτοβουλία αυτή, είναι συνέχεια της πολιτισμικής παράδοσης του Παναθηναϊκού, αλλά και της φιλοσοφίας της adidas για τη συμμετοχή όλων στη χαρά του αθλητισμού».

anergoi

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...