ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να τους πάμε στο 5 εναντίον 5…»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Βερολίνο, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Άλμπα για το Top-16 της Ευρωλίγκας, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να αναφέρει, πως η ομάδα είναι προετοιμασμένη. Ταξίδεψε ο Σλότερ, έμεινε πίσω ο Παππάς.

«Να τους πάμε στο 5 εναντίον 5…»

Με τον Έι Τζέι Σλότερ, αλλά χωρίς τον Νίκο Παππά ταξιδεύει αυτή την ώρα για το Βερολίνο, ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στη διοργάνωση και παρά τα προβλήματα που έχουν, είναι έτοιμοι γι’ αυτό.

Ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για την πρωτεύουσα της Γερμανίας, τονίζοντας, πως η ομάδα έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα.

Αναλυτικά:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Προβλήματα έχουμε όλο το χρόνο και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Έχει κάνει καλές νίκες στη μέχρι τώρα πορεία της στο Top-16. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στην Άλμπα και τη Μακάμπι: «Δεν παίζουν τόσο ελεύθερα όσο η Μακάμπι. Η Άλμπα είναι μια αθλητική ομάδα που πιέζει σε όλο το γήπεδο. Εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά και να μην κάνουμε λάθη. Θέλουμε να τους πάμε στο πέντε εναντίον πέντε και να παίξουμε σύμφωνα με την τακτική μας.

Από εκεί και πέρα θέλουμε η άμυνά μας να είναι πιεστική αναγκάζοντας τον αντίπαλο να κάνει λάθη. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν κάνουμε υπολογισμούς. Διεκδικούμε τη νίκη όλα τα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε και στο Βερολίνο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.