ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Να μεγαλώσουμε το πρεστίζ του συλλόγου»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Ακρωτήρι, με τον Τάσο Λαγό να μιλάει κατά την είσοδο του στην εκδήλωση για το μεγαλείο του συλλόγου και τον στόχο της φετινής χρονιάς.

Λαγός: «Να μεγαλώσουμε το πρεστίζ του συλλόγου»

Ο εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού», μίλησε για το μέγεθος του συλλόγου και την επιθυμία των παικτών να ανεβάσουν και άλλο το πρεστίζ του και αναφέρθηκε στον φετινό στόχο της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Τόσα χρόνια ιστορίας δείχνουν ένα τεράστιο σύλλογο, όσοι είναι δίπλα στην ομάδα το καταλαβαίνουν αυτό. Όσοι τον υποστηρίζουν κατανοούν το μέγεθος της ομάδς, Εμείς θέλουμε να μεγαλώσουμε το πρεστίζ του συλλόγου. Και ελπίζω όπως τόσα χρόνια οι οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα, να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν».

Για το θέμα του γηπέδου στην Λεωφόρο: «Ότι είναι να γίνει στο γήπεδο, θα είναι προς όφελος της ομάδας και του κόσμου. Είναι καλό να υπάρχουν σύγχρονα γήπεδα και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν γίνεται το γήπεδο το δικό μας και της ΑΕΚ και μπαίνουν μόνο προβλήμάτα. Έχει να κάνει με όλο τον αθλητικό κόσμο, τα ωραία γήπεδα πρέπει να γίνονται στην Ελλάδα.»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την διαφορά των οχτώ βαθμών από τον Ολυμπιακό :«Είναι μία διαφορά που μπορούμε να καλύψουμε, αλλά είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός έχει σημαντικό προβάδισμα. Από δω και πέρα υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια και για εμάς, αλλά και για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.»

Για τον ρεαλιστικό στόχο της ομάδας την φετινή σεζόν: «Από την στιγμή που μιλάμε ακόμα για πρωτάθλημα, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την πρώτη θέση. .»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.