ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε γνώριμα λημέρια…

Εκεί όπου έραψε το 5ο του αστέρι, στην O2 Arena, το 2009, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, για να διπλασιάσει τις εκτός έδρας επιτυχίες του, στη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου (21:00, panathinaikos24.gr, Novasports2).

Σε γνώριμα λημέρια…

Η νίκη είναι επιτακτική, καθώς ο Παναθηναϊκός ναι μεν στο ΟΑΚΑ τα πάει κάτι παραπάνω από καλά, ωστόσο εκτός… δυσκολεύεται, αλλά για να έχει τύχη στη συνέχεια, πρέπει να πάρει κάποια «διπλά» στον φετινό μαραθώνιο τω «16».

Η Άλμπα βρίσκεται στο 2-3 και θέλει και αυτή τη νίκη, ούτως ώστε να μείνει «σφήνα» στην διεκδίκηση της 4ης θέσης. Ο Παναθηναϊκός μετά και την χθεσινή νίκη της Μακάμπι επί της Γαλατασαράι, στην Πόλη, έχει έναν ακόμα λόγο παραπάνω, καθώς αν νικήσει και αυτός θα μείνει πολύ κοντά στην κορυφή.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς άφησε τον Νίκο Παππά, στην Αθήνα (και τον Λαβάλ, ο οποίος ούτως η άλλως, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), αλλά είδε να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο, αλλά και να προπονούνται χθες στο Βερολίνο, τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Έι Τζέι Σλότερ.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η O2 Arena αναμένεται να είναι κατάμεστη, το ματς είναι δεδομένα δύσκολο και άπαντες περιμένουμε να δούμε την …εκτός έδρας αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος ψάχνει τη δεύτερη του νίκη (μετά από αυτή στην Πολωνία επί της Τουρόφ).

Με νίκη οι «πράσινοι» θα αφήσουν πίσω τους την Μπαρτσελόνα, η οποία ηττήθηκε χθες από τη Ρεάλ στο «clasico» και θα θέσει γερές βάσεις για την 3η η και ακόμα τη 2η θέση, με δεδομένο ότι την έχει στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο γύρο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλς Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία), Ρομπέρτο Κιάρι (Ιταλία) και Ρουστού Ναράν (Τουρκία).

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα:

Αποτελέσματα:

Γαλατάσαραϊ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 94-97 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 97-73 Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκίρις 68-70 Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός (6/2, 21:00)

Βαθμολογία:

Ρεάλ 5-1, Μακάμπι 5-1, Μπαρτσελόνα 3-3, Παναθηναϊκός 3-2, Γαλατά 2-4, Άλμπα 2-3, Ζαλγκίρις 2-4, Ερυθρός Αστέρας 1-5.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.