ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλωναρίδης: «Τιμή να βραβεύομαι»

Για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής βραβεύτηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, από τον παλαίμαχο άσο Κώστα Ταράση και δήλωσε πως είναι τιμή για τον ίδιο, αυτή η διάκριση.

Κλωναρίδης: «Τιμή να βραβεύομαι»

Το βραβείο του Best Goal της 21ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, με το γκολ του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά να αναδεικνύεται ως νικητήριο στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση του 23χρονου επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον προπονητή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Κώστα Ταράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτωρα Κλωναρίδη:

Για την βράβευσή του:

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι πάντα μια τιμή να παίρνεις βραβείο για το καλύτερο γκολ και είναι η πρώτη φορά που βραβεύομαι. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν».

Για το γκολ:

«Εκείνη τη στιγμή είδα ότι ο αμυντικός είχε βγει έξω πολύ γρήγορα, είχα το χώρο για να κάνω κοντρόλ και να τον περάσω και αυτό έκανα. Πήγε τέλεια η πρώτη κίνηση, αποφάσισα να σουτάρω και η μπάλα πήγε εξαιρετικά στην εστία. Πρέπει να είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ταράση: 

Για τη βράβευση του Κλωναρίδη για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής:

«Ως αμυντικός δεν θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο. Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το γκολ είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Του εύχομαι να πετύχει και ένα γκολ την Κυριακή και ας μην είναι τόσο όμορφο. Να μπει η μπάλα στα δίχτυα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.