Μπάσκετ

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον Μπλούμς (Pic)

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Άλμπα στο Βερολίνο, η Euroleague μέσω της επίσημης σελίδας της, έκανε αφιέρωμα στον γκαρντ του τριφυλλιού, Γιάνις Μπλουμς.

Στο αφιέρωμα γίνεται λόγος για τη μέχρι τώρα καριέρα του Λετονού γκαρντ στα παρκέ των ευρωπαϊκών γηπέδων, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του.

«Η Λετονία είναι μια μικρή χώρα και η πόλη που γεννήθηκα είναι ακόμα μικρότερη. Σίγουρα όταν ήμουν μικρός θεωρούσα πολύ δύσκολο το να καταφέρω να παίξω στην Euroleague. Αλλά μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα», τονίζει αρχικά 32χρονος γκαρντ των «πρασίνων».

Ο Μπλουμς έχει βοηθήσει σημαντικά το τριφύλλι με τα τρίποντα, την εμπειρία και την ηγετική του φυσιογνωμία, όπως αναφέρει το αφιέρωμα που ετοίμασαν οι άνθρωποι της λίγκας.

Παράλληλα, αναφορά γίνεται και στη μεγάλη αντοχή που χαρακτηρίζει τον Λετονό αθλητή. «Υπήρξαν φορές στο παρελθόν που δεν αισθανόμουν καλά ή ένιωθα πόνους σε διάφορα σημεία του σώματός μου. Αλλά δεν έχει σημασία πλέον. Προσωπικά, δεν θέλω να χάνω ούτε μία προπόνηση ή ένα ματς. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου», κατέληξε ο ίδιος.

Exit mobile version