ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Να αρχίσουμε να κερδίζουμε και εκτός έδρας»

Στο διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε πως η νίκη στο Βερολίνο, ελπίζει να έχει και συνέχεια στα εκτός έδρας ματς.

Ιβάνοβιτς: «Να αρχίσουμε να κερδίζουμε και εκτός έδρας»

Ο έμπειρος τεχνικός παράλληλα αναφέρθηκε στη διαφορά των εντός έδρας ματς από τα εκτός και κατέληξε πως αυτή η νίκη ίσως αλλάξει τη μέχρι τώρα εικόνα στα ματς των πρασίνων μακριά από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός:

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Άλμπα παίζει ανέκαθεν καλή άμυνα και ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στην… ενέργεια. Είχαμε πολλά προβλήματα με αυτό στο πρώτο μέρος, η Άλμπα έπαιζε σκληρά κι εμείς όχι. Στο δεύτερο μέρος, βρήκαμε τον ρυθμό μας και αντιδράσαμε πολύ πιο σωστά.

Ίσως το κομβικό σημείο της νίκης μας να ήταν όταν παίξαμε με τρεις ψηλούς στο παρκέ. Φέτος δεν έχουμε παίξει εκτός έδρας, όπως παίζουμε εντός, αλλά ίσως η αποψινή νίκη να το αλλάξει κι αυτό και να αρχίσουμε τις νίκες και μακριά απ’ το ΟΑΚΑ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.560 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.