ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξελίξεις με το γηπεδικό

Πρόθεση της νέας κυβέρνησης είναι η κατάργηση της διπλής ανάπλασης και η βοήθεια στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο της Λεωφόρου.

Εξελίξεις με το γηπεδικό

Εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα σε ό, τι έχει να κάνει με το «καυτό» θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Όπως σας είχαμε ξαναγράψει, πρόθεση της νέας κυβέρνησης είναι να συνεργαστεί με το «τριφύλλι», προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο θέμα που ταλαιπωρεί για χρόνια την ομάδα. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διπλή ανάπλαση αναμένεται να καταργηθεί κι έτσι να πάψει πια να είναι σε ισχύ ένας νόμος… φάντασμα, που πάντα μπαίνει εμπόδιο σε διάφορα σχέδια των «πράσινων».

Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναντήσεις ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη και σε ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το θέμα. Αλλωστε, πάγια θέση και της ομάδας είναι η παραμονή στο Απόστολος Νικολαϊδης και η ανακαίνισή του, σε πρώτη φάση. Αυτό θα γίνει πιο εύκολο αν αποσυρθεί ο νόμος της διπλής ανάπλασης και με δεδομένη την πολιτική βούληση.

Επιπροσθέτως, με εισήγηση  Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, συζητήθηκε ο ορισμός των 5 μελών στο 7μελές ΔΣ της εταιρίας, που υποχρεούται να ορίσει ο Δήμος. Τα άλλα 2 μέλη ορίζονται από την Εθνική Τράπεζα, η οποία είναι ο συνεταίρος στη «Διπλή Ανάπλαση ΑΕ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πλειοψηφούσα παράταξη πρότεινε τους Αβραντίνη, Καστανάκη, Λυμπερόπουλο και την κυρία Μπάτσου, ενώ κατόπιν πρότασης της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, της «Ανοιχτής Πόλης», στηρίχθηκε ως πέμπτος υποψήφιος ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του «Παναθηναϊκού Κινήματος», Νίκος Αβραμίδης.

Η Έκτακτη Γενική συνέλευση της Εταιρίας και ο ορισμός του νέου Δ.Σ. θα γίνει το προσεχές διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.