ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

To ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στον Stoiximan.gr με 0% γκανιότα

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό Σαββατοκύριακο είναι αυτό στις 7-8 Φλεβάρη με πλήθος ντέρμπι σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Ελλάδα διεξάγεται η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

To ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στον Stoiximan.gr με 0% γκανιότα
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό Σαββατοκύριακο είναι αυτό στις 7-8 Φλεβάρη με πλήθος ντέρμπι σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Ελλάδα διεξάγεται η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με τους γηπεδούχους να προέρχονται από μία αναπάντεχη ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με 3-1 και τους φιλοξενούμενους να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού εκμεταλλεύτηκαν το νέο στραβοπάτημα του “δικεφάλου” επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου.Ο Ολυμπιακός πάει με “αέρα” 8 πόντων στην Τούμπα με τους “ασπρόμαυρους” να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου, καθώς σε ενδεχόμενη νίκη θα φτάσουν στο -5 και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την μεθεπόμενη αγωνιστική το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Stoiximan πιστός στο ραντεβού του με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα προσφέρει σε όλους την αναμέτρηση με 0% γκανιότα ενώ μας ενημερώνει με ένα ένα ενδιαφέρον Infographic για τα στατιστικά των δύο μονομάχων.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά που προσφέρει ο Stoiximan:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.