ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Να γίνει θεαματικό ματς και να το απολαύσει ο κόσμος»

Για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Κυψέλη μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών Γιώργος Ρούσης, αναφερόμενος στις δυσκολίες του ντέρμπι.

Ρούσης: «Να γίνει θεαματικό ματς και να το απολαύσει ο κόσμος»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (7/2, 20.00) στο ντέρμπι κορυφής της Α1 βόλεϊ γυναικών στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής τΟυ πρωταθλήματος στο κλειστό του Πανελληνίου. Η μετάδοση θα είναι τηλεοπτική από το Novasports1 και Novasports1 HD.

Οι «πράσινες» είναι πανέτοιμες για την αναμέτρηση και θέλουν με «όπλο» την έδρα να καταφέρουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα σημαντικό τόσο από βαθμολογικής, όσο και ψυχολογικής άποψης, όπως έκαναν και στον πρώτο γύρο όπου και είχαν επικρατήσει εκτός έδρας του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης τόνισε για το ντέρμπι:

«Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ιδιαίτερα μετά την έλευση της Νέσοβιτς, ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ που αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς δείχνουμε σημάδια ανάκαμψης αλλά έχουμε δρόμο ακόμα. Είμαστε ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα. Το ότι παίζουμε στην έδρα μας, μας δίνει λίγη ασφάλεια αλλά θα πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ελπίζω να γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι που θα το απολαύσει ο κόσμος που θα το δει».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.